در پاسخ به این سؤال مطالبی را در قالب نكات زیر تقدیم می داریم:
1. برای تقویت حافظه و تقویت اراده مباحث بسیار زیادی وجود دارد از تكنیك های عملی گرفته تا دارودرمانی و استفاده از خواص برخی گیاهان و خوراكی ها و نیز دعا و انجام برخی امور معنوی، كه برای افزایش حافظه و تقویت اراده استفاده می گردد و شما می توانید به تناسب حال خود از همه آنها به تناوب استفاده كنید تا به نتیجه شگرف آن نائل آیید.
در ادامه می خوانید...
موضوع: تعیین مسئولیت انتقال بیماری به جنین
محقق: محمدموسی زکی( دانش¬آموخته دکتری جامعه المصطفی(ص) و محقق میان¬رشته¬ ای، نویسنده اول از افغانستان)
در ادامه می خوانید...
دانشگاه المصطفی واحد کابل که از سال 1390 فعالیت خود را در کشور جمهوری اسلامی افغانستان و در شهر کابل آغاز نموده بهمرور یکی از دانشگاهها و نهادهای علمی پرطرفدار شده و امروزه مرجع خیل عظیمی از مشتاقان علم و فضیلت میباشد. با توجه به حجم تقاضا و توسعه رشتههای علمی این دانشگاه در مقاطع کارشناسی (لیسانس) و کارشناسی ارشد (ماستری)، جهت تکمیل کادر علمی خویش از میان داوطلبان محترم واجد شرایط ذیل در رشتههای «حقوق جزا و جرمشناسی»، «مدیریت دولتی»، «مدیریت آموزشی»، «فقه قضایی» و «تفسیر و علوم قرآن» ثبتنام میکند.
در ادامه می خوانید...
برای مشاهده برروی این متن " کلیک " کنید...
در ادامه...
وبا
"وبا" یکی از بیماریهای واگیر عفونی است که فقط در انسان ایجاد بیماری میکند. عامل بیماری زایی وبا یک باکتری به نام ویبریو کلرا است و این بیماری در اثر سم تولید شده از این باکتری که در روده کوچک تکثیر مییابد، ظاهر میشود. این بیماری چون اولین بار در منطقهای به نام التور در آفریقا پیدا شد، به این نام مشهور میباشد. عامل بیماری مدت زیادی در آب زنده میماند و در مناطقی که سطح آبهای زیر زمینی آن بالا است، بیشتر شایع است و بیشتر عامل بیماریزا از طریق مدفوع و فاضلاب قابل انتقال است.
در ادامه می خوانید...
بیان مساله
امراض مسری از موضوعات مورد ابتلا امروز جوامع و دغده ی فکریست که به صورت روزمره درحال گسترش وتنوع است.لازم است مبانی فقهی وحقوقی (قواعد واصول در فقه و حقوق بین الملل)، قلمروها، ویژگی ها، چالش ها و راه کارهای برخورد با امراض مسری ووظایف وتکالیف وحقوق مبتلایان و مسئولیت دولت وکیفرا شاعه دهندگان امراض واگیر دارموردکنکاش قرارگیرد.
در ادامه...
فناوری یا تکنولوژی شگردها و به کار بردن ابزارها، دستگاهها، مادهها و فرآیندهایی گرهگشای دشواریهای انسان است. فناوری فعالیتی انسانی است و از همین رو، از دانش و از مهندسی دیرینهتر است. با ما در ادامه همراه باشید تا اکنون که چند ساعت بیشتر تا آغاز سال جدید میلادی نمانده، انتظاراتی که از دنیای فناوری و پیشروان این صنعت در سال ۲۰۱۵ میتوانیم داشته باشیم را مرور کنیم.
در ادامه...
عوامل نسیان
- پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله و سلّم:« عَشْرُ خِصَالٍ تُورِثُ النِّسْیَانَ اَکْلُ الْجُبُنِّ وَ اَکْلُ سُوْرِ الْفَاْرِ وَ اَکْلُ التُّفَّاحِ الْحَامِضِ وَ الْجُلْجُلَانِ وَ الْحِجَامَهُ عَلَی النُّقْرَهِ وَ الْمَشْیُ بَیْنَ الْمَرْاَتَیْنِ وَ النَّظَرُ اِلَی الْمَصْلُوبِ وَ التَّعَارُّ وَ قِرَاءَهُ لَوْحِ الْمَقَابِرِ: نه چیزند که فراموشی می آورند: خوردن پنیر، پس مانده موش، سیب ترش، گشنیز؛ حجامت نقره؛ راه رفتن بین دو زن، نگریستن به دارآویخته؛ شب بیداری و خواندن سنگ قبرها.(در احادیث دیگر، ادرار در آب راکد هم ذکر شده است.)»
(بحارالانوار/ 59 /295 /باب 89- نادر … ص 289)
به ادامه مطلب مراجعه کنید...
آدرس IP شما هویت اینترنتی شماست. در سطح فضای وب شما با این هویت شناسایی می شوید و از همین طریق، قابل ردگیری هستید. اما چه کسانی قادر به دیدن آدرس IP شما هستند و اگر آن را بدانند، چه اقداماتی می توانند صورت دهند؟
وب گردی و گشت و گذار در اینترنت شباهت بسیار زیادی به گشت گذار با یک خودرو است. همانند همه خودرو ها افراد هم یک پلاک دارند که سایرین قادر به دیدن آن بوده و اگر لازم باشد میتوانند اطلاعات بیشتری را از همین مسیر بدست آورند.
در ادامه...
اكثر ما وقتي تبليغات تلويزيوني و مجلات را در مورد روشهاي سفيد كردن دندانها ميبينيم به فكر ميافتيم كه در اين زمينه اقدامي بكنيم و در نتيجه لبخندي زيبا داشته باشيم
اما گاهي نگران اثرات سوء اين روشها هستيم.
در اين مطلب كه در سايت تخصصي ارگانيك به چاپ رسيده چند روش طبيعي و غيرشيميايي براي سفيد كردن دندانها ارائه شده كه درعين حال اينگونه اثرات سوء را نيز ندارند.
در ادامه....